Hartelijk welkom bij Kattenpension Monies

Mijn naam is Monique van Dusschoten. Toen ik in 2007 samen met mijn man, drie katten en mijn ouders, de mogelijkheid kreeg om een boerderij te kopen in Speuld (Gemeente Ermelo) kon ik serieuze plannen gaan maken om mijn droom, een eigen kattenpension, te gaan verwezenlijken. In datzelfde jaar heb ik het diploma Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit gehaald omdat de overheid (Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) wettelijke regels heeft opgesteld voor de bedrijfsmatige omgang met honden en katten. De regels zijn opgenomen in het Honden- en Kattenbesluit uit 1999, dat op 1 maart 2002 in werking is getreden.

Kattenpension Monies staat in Speuld (Gemeente Ermelo) en ligt op de Veluwe, midden in de natuur en vlakbij prachtige bossen en heide, waar het voor zowel mens als dier aangenaam vertoeven is. Hier vindt men nog de echte rust die we ook uw kater of poes graag bieden.

Zoekt u tijdens uw welverdiende vakantie een prettige verblijfplaats voor uw kat?
Heeft u vragen of wilt u eens langskomen? Neemt u dan gerust eens contact met mij op via e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch 06 - 237 19 427.
footer1